persta-logo

Stahl-Armaturen PERSTA GmbH, Германия – дъщерно предприятие на фирма SIEPMANN INDUSTRIES – от 1946 развива, произвежда и реализира успешно висококачествени индустриални арматури от кована стомана. Богатството от варианти се допълва с арматури от топло огъната ламарина и лята стомана.

Благодарение на високото качество на продуктите, иновативност и гъвкавост на специалистите отговорни за вентилите, шибрите и обратните клапи фирмата е достигнала световно ниво.

Persta предлага убедителни предложения за арматури в сферата на инсталационната, тръбопроводната и котелна индустрия, в химическата и петролна индустрия, в конвенционалните и атомни централи, в съоръжения за изгаряне на отпадъци и хартиената промишленост и др.

Техническото развитие във връзка с налягане, температура и плътност изискват материали със голяма издръжливост и плътeн хомогенен състав. Основната дейност на предприятието е рарвитие, производство и разпространение на висококачествени индустриални арматури. PERSTA – Stahlarmaturen се отличава със високо качество и надеждност.

Продуктовата програма на PERSTA – Stahlarmaturen обхваща тръбопроводната арматура и компоненти от кована и лята стомана както и топло огъната стаманена ламарина в диаметър от DN10 до DN 1000 и налягане от PN 10 до PN 630 със стандатно и специално изпълнение.

Продуктите се произвеждат с помоща на най-модерна техника .